Fontein Dorsetplein te Borne.   Opening   29 juni 2011

Opdrachtgever gemeente Borne, hiervoor een ontwerp gemaakt en dit ontwerp uitgewerkt.  Technische omschrijving gemaakt en details uitgetekend.  De fontein is gemaakt door Ter Braak Electrotechniek uit Borne    www.terbraakelektro.nl     en  als aannemer    http://www.temmink-groep.nl/  Voor deze fontein heb ik de begeleiding verzorgd, en de spuitkoppen en verlichting mogen leveren.  Het geheel is onder een prettige samenwerking tot stand gekomen  Snel na de opening verschenen er al filmpjes op You Tube met de fontein als onderwerp.

 Een reactie van de opdrachtgever

Geachte heer van der Zwan ,  Uiteraard mag u het project op uw site plaatsen met mij als referentie.   We krijgen heel veel positieve reacties. 

Samenwerking;   Wij hebben de samenwerking met uw bedrijf en met u in het bijzonder als zeer prettig ervaren. Veel specifieke kennis, luisterend oor, flexibel en zeer korte lijnen in de ontwerp en aanlegfase.   Ook de bedrijven die voor ons de fontein hebben gerealiseerd waren uitermate tevreden over uw inbreng en de wijze van samenwerking.

 Met vriendelijke groeten,

B.(Bert) Morrenhof                           Senior adviseur Grondgebied 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Terug naar referenties